Dieren met knuffels

Kleintjes met knuffels

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Slaap jij het lekkerst als er naast je een pluchen beer of zacht konijn ligt? Deze babydieren kunnen ook niet zonder. Ze klampen zich vast aan hun knuffel alsof hun leven ervan af hangt.  

Dieren met knuffelsDeze Azusa werd geboren in een Duitse dierentuin, maar helaas wilden de andere apen haar niet in de groep. Maar met deze knuffel werd ze meteen dikke vrienden!Dieren met knuffelsDeze witte welpjes werden een paar jaar geleden geboren in de dierentuin van de Servische stad Belgrado. Hun moeder deed alsof ze niet bestonden. Dus kregen ze de fles van verzorgers. Voor troost moesten ze bij Iejoor zijn. Ze hebben de ezel helemaal plat geknuffeld.Dieren met knuffelsEen aapje met een aap! Op het Indonesische eiland Bali werd in 2015 dit kleintje geboren. Zijn moeder wist zich geen raad, maar deze megaknuffel wel!Dieren met knuffelsKlein zijn ze niet meer, maar deze kat en koe vormen een prima knuffelcombinatie!Dieren met knuffelsDit witte tijgertje werd twee jaar geleden geboren in Hongarije. Helaas had haar moeder niet genoeg melk, maar met behulp van veel flessen én deze tijger XL kwam alles toch nog goed. Panda's naar Ouwehands Dierenpark en andere cadeaudieren: Wu Wen en Xing YaOoit gehoord van een voskoesoe? Dat is een buideldiertje dat voorkomt in Australië, Tasmanië en Nieuw-Zeeland. Deze Bettina is er eentje. Ze raakte haar ouders kwijt, maar werd in de dierentuin van de Australische stad Sydney dikke vriendjes met een pluchen kangoeroetje.
Dieren met knuffelsDeze knuffelkoala in de dierentuin van de Duitse stad Duisberg gaat al heel wat jaartjes mee! De foto helemaal bovenaan dit artikel is van afgelopen weekend, maar deze is alweer van een paar jaar geleden. Of zouden ze soms een hele berg koalaknuffels hebben? Slim!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Stuur je vis op vakantie! of Speciale tentoonstelling voor aap-kunstenaars.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook