Nafantano
Kijk nou!

Knuffelbeesten om bij weg te dromen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Slaap jij nog met een knuffel in bed? Of allang zonder, omdat je het een beetje kinderachtig vindt? Wacht maar tot je de knuffels van Nafantano ziet. Deze kunstenaars uit Azerbeidzjan maakt zulke mooie fantasiewezens. Daarvoor ben je nooit te oud om mee in bed te liggen.

Grote oren, een wollige vacht en dikke zachte kussentjes onder z'n pootjes. Als het beestje hierboven je aankijkt met z'n grote ogen dan wil je niets liever dan 'm knuffelen en z'n natte neus tegen je wang voelen. Maar pas op, hij heeft scherpe nagels. En ook van de prijs van de knuffel zul je (of je ouders) wakker liggen. Omdat de beestjes met de hand en per stuk worden gemaakt, kosten ze zo'n 360 euro!

Op papier
Dit fantasiediertje is niet het enige wat Nafantano heeft bedacht. Het hoofd van deze kunstenaar loopt over van de wezentjes. Hij heeft er al een boel op papier gezet. De enige nog aaibaarder dan de andere. Maar welke moet hij nu als eerste echt gaan maken? Dat wil hij graag weten. En daarom heeft hij tien tekeningen op de website Bored Panda gezet. Daar kun je stemmen. Wij laten alvast vijf van zijn creaties zien. Heb jij een favoriet?

NafantanoMet de hoorntjes op z'n kop ziet dit beestje er een beetje duivels uit. Maar kijk eens naar die blosjes op z'n wangen. Is het geen schatje?

NafantanoIs-ie niet om op te vreten dit tijgerkuikentje? Met dit beestje in je armen val je zeker heerlijk in slaap.
 NafantanoBen jij stiekem nog steeds bang voor monsters onder je bed of ander gespuis in je slaapkamer? Dan is dit beestje wat voor jou. Met die grote oren en waakzame blik heeft-ie elk gevaar in de smiezen.

NafantanoLast van een ochtendhumeur? Kijk deze uilbeer als je wakker wordt maar eens goed aan en je weet dat je niet de enige bent. 

NafantanoAls je verdrietig ben is niets fijner dan je knuffel even stevig in je armen te drukken. Deze lieverd met z'n grote waterige ogen huilt zeker een potje met je mee. Poeh, dat lucht op! 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

suuuuuperschattigg❤️❤️

Ik slaap nog met knuffels ik heb er wle 50 dezd knuffels kunnen erzeker nog wel bij!

Shattig knuffel beesje wil ik ook

Ik vind het zo schattig

*duimomhoog**oeps*schattig 

Ik zou er ook eentje willen

deze knuffels wil ik hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juichen ze zijn zoooooooo schattig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*blij**duimomhoog* waar kan je die kopen?*vraagtzichaf* 

Aaaah! Cute ik wil ook wel zo'n knuffel! 

super schattig! echt heel leuk!*blij*

Oh Mijn God! Ze zijn zo cute!!! Ik heb ook de andere gezien net zo schattig!

wat super schattig en mega cute 

Ik hoop alleen dat hij geen echte vacht van dieren gebruikt!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.