Dier van het Jaar Feest

Kom je ook verkleed naar het Dier van het Jaar Feest?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Wil jij als eerste weten welk dier de Dier van het Jaar Verkiezing 2018 wint? Kom dan naar ons dierenfeest op 30 september in DierenPark Amersfoort! Verkleed je je als dier? Dan maak je kans op een mooie prijs!

Wordt het pechpoes Sprotje, opruimhond Joy, oorlogstijgers Sayeeda en Sultan of ontsnapkoe Hermien? De winnaar van Dier van het Jaar 2018 maken we op zondag 30 september bekend in DierenPark Amersfoort tijdens het Dier van het Jaar Feest.

Korting

Jij kunt er live bij zijn. Voor € 10,50 per persoon (normaal kost de entree € 19,50 voor kinderen en € 22,50 voor volwassenen) kun je om 11.00 uur de uitreiking bijwonen én de hele dag door het park lopen. Ook kun je beestenbingo spelen, knutselworkshops volgen, spelletjes doen, met Scoop op de foto en Kidsweek-redacteuren ontmoeten.

Kom verkleed!

Een dierenfeest wordt nog leuker in een beestachtige outfit. Kom je als pinguïn, giraf, haai, panda, kat, hond, tijger, koe of olifant? Alles mag! Draag je de mooiste dierenoutfit? Dan win je een prachtige prijs!

Goodiebag

Kinderboekschrijver Tosca Menten presenteert het feest, dus neem ook je Dummie de Mummie-boeken mee om een handtekening te scoren. En natuurlijk ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Koop hier je kaartjes.
Wees er snel bij, want op = op!

Anderen lazen ook: Laatste kans om te stemmen!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook