Dier van het Jaar 2019

Kom jij ook naar ons Dier van het Jaar Feest?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Wil jij als allereerste weten welk dier de winnaar is van de Dier van het Jaar Verkiezing 2019? Kom dan naar ons dierenfeest op woensdag 2 oktober in Omniversum in Den Haag.

Wordt het de avontuurlijke kat Mia, de verstoten zwaan Otje, de blote egen Five of de mysterieuze familie Wolf? De winnaar van Dier van het Jaar 2019 maken we op woensdag 2 oktober bekend in Omniversum in Den Haag tijdens tijdens het Dier van het Jaar Feest. Spannend!

Superpower Dogs

En nog spannender: jij kunt er live bij zijn. Voor maar 1 euro per persoon (normaal kost de entree € 9,75 voor kinderen en € 12,50 voor volwassenen). Op het grote koepelscherm zie je de film Superpower Dogs over het ware verhaal van zes dappere viervoeters die mensen helpen en mensenlevens redden.

Op de foto met Scoop

De uitreiking van Dier van het Jaar wordt gepresenteerd door Sterrin Smalbrugge die de hele wereld over reist om onderzoek te doen naar reptielen. En natuurlijk komt ze niet alleen... Natuurlijk krijg je ook een leuke goodiebag en kun je op de foto met Scoop!

Koop hier je kaartjes.
Wees er snel bij, want op = op!

Meer lezen over Dier van het Jaar? Dat kan hier.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het goed dat er ook aandacht wordt gegeven voor dieren in nood want we hebben niet alleen kinderen die in nood zijn maar ook dieren die in nood zijn.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.