geitje

Lief geitje hit op Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Het allerliefste Instagram-model van dit moment is... een schattig geitje! Het Belgische bokje verloor kort na zijn geboorte zijn moeder en werd daarna geadopteerd door twee enorme sint-bernardshonden.

Het dwerggeitje heet Hans en is van de familie Mattart uit Damme. ‘Zeven weken geleden kwam Hans bij ons terecht’, vertelde Isolde Mattart (23) aan een Vlaamse krant. ‘Zijn moeder was overleden en de eigenaar had geen tijd om Hans groot te brengen met de fles. Hij heeft Hans naar mijn vader gebracht, die dierenarts is. Zijn moeder heette Griet, dus daarom heb ik hem Hans genoemd.

geitje

Net een puppy

Vanaf dag één waren de twee honden van het gezin, Julie en Basiel, verliefd op Hans. Ze voeden hem op als hun eigen puppy. Hans slaapt in een bench, plast in de kattenbak en gaat mee wandelen. ‘Als je hem roept, begint hij te mekkeren en komt hij direct op je af', vertelt Isolde.

Het Instagram-account van geitje Hans heeft inmiddels meer dan 10.000 volgers. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat een schattig geitje! Duimomhoog

Ik vind het een schattig geitje Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.