Een muis

Muis vertraagt vliegtuig

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Mensen die afgelopen woensdag van de Britse hoofdstad Londen naar de Amerikaanse stad San Francisco wilde vliegen, werden om een bijzondere reden vertraagd. Een muis aan boord zorgde ervoor dat het vliegtuig niet kon vertrekken.

Passagiers konden hun oren niet geloven toen de piloot bekend maakte dat de vlucht moest wachten tot de muis uit het vliegtuig was. Uiteindelijk vertrokken passagiers vier uur later dan gepland.

Kleine klant

'We hadden één kleine klant die we terug moesten sturen naar de gate. Alle passagiers met twee benen zijn inmiddels onderweg naar de Verenigde Staten', reageerde de luchtvaartmaatschappij.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Beste kidsweek,
Mijn reactie gaat over het artikel dat iedereen het Wilhelmus kennen.

Het artikel gaat over dat de leider van de CDA zegt dat iedereen het Wilhelmus moet kennen. Ik ben het daar mee eens. Ik vind het goed dat iedereen het Wilhelmus moet leren, want het is toch wel echt ons volkslied. Dus ik vind het een goed idee van de leider van CDA . Want als je bijvoorbeeld een echte voetballer wordt en je kent de tekst niet, wat dan?

O ja en dan nog iets. Ik ben er niet zeker van, maar volgens mij is dat Wilhelmus dat jullie lieten zien fout: Volgens mij bestaat het Wilhelmus niet uit 4 zinnen.

Ik hoop snel een bericht terug te krijgen.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps