Beeld Facebook

Puppy Narwhal heeft een staart op zijn kop

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Hij is nog maar net tien weken oud en nu al wereldberoemd. Een foto die een Amerikaans dierenopvangcentrum van het hondje Narwhal op Facebook plaatste, werd al snel duizenden keren gedeeld. Narwhal is dan ook geen gewone pup. Hij heeft een extra staart: niet aan zijn kont, maar op zijn koppie.

Het dierenopvangcentrum Mac’s Mission vond Narwhal afgelopen week helemaal verkleumd aan in de vrieskou. Toen ze wat beter keken, zagen ze ineens het staartje op zijn voorhoofd. Volgens de dierenarts die hem onderzocht kan de extra staart geen kwaad. Hij mag gewoon blijven zitten.

De verzorgers noemden hem Narwhal, dat is een soort walvis die een lange slagtand heeft.

Eenhoorn-pup

Nadat het opvangcentrum een foto van Narwhal op social media deelde, stroomden de aanvragen om hem te adopteren binnen. De verzorgers beslisten echter om voorlopig zelf voor de eenhoorn-pup te zorgen. Ze willen afwachten of het uitsteeksel op Narwhals voorhoofd nog groeit of voor problemen zorgt.

Eén ding kunnen ze al wel verklappen: Narwhal kan niet kwispelen met zijn extra staart.

Een filmpje van Narwhal:

Anderen lazen ook: Leeuwenwelp krijgt puppy als vriendje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Kunnen we elke dag 2 nieuwsberichtjes krijgen via whatsapp

Hi Evi,

Helaas kan dat niet, we gaan vanaf januari ook helemaal stoppen met de nieuwsdienst via whatsapp.

Groetjes,
Tineke (van Kidsweek)

Ik vindt het zielig

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.