Hondje wordt monnik

Straathond wordt monnik

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Carmelo woont in een klooster en draagt een habijt. Toch is hij geen monnik, maar een hondje. De straathond uit Bolivia werd door de broeders geadopteerd.

Met kerst is Carmelo in het klooster opgenomen. Nu heeft hij de bijnaam Broeder Snor gekregen. ‘Zijn leven draait om spelen en rennen’, vertelt een monnik aan de website The Dodo.

Koude Neuzen Project

De monniken adopteerden Carmelo via het Koude Neuzen Project, een groep mensen die zich inzet voor de opvang van zwerfdieren. Zij hopen dat andere kloosters en gelovigen dit voorbeeld volgen.Hondje wordt monnik

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Heel leuk en goed dat ze een straathond hebben opgevangen maar je hoeft hem dan geen habijt aan te trekken dat kan vervelend zijn voor Carmelo
Vraagtzichaf

Ik vind het wel een gied iede hebben hondjes toch een thuis

Ik vindt het een goed idee ik hoop dat de andere er een voorbeeld aan nemen
Duimomhoog

Het is bijzonder!!Niet biezonder!

ik vind het erg zielig

het is wel een rashond een dwerg schnauzer het zal wel geen zwerf hond zijn

Ik vind het heel grappig maar wie laat dat hondje dan uit, monniken mogen toch niet uit een klooster

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.