Catman Shon Griffin

Superheld Shon (5) helpt zwerfkatten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Shon Griffin (5) is een echte superheld. Hij draagt een stoer pak en strijdt voor een betere wereld. Hoe? Door zwerfkatten in de Amerikaanse stad Philadelphia te helpen.

Shons tante woont in een buurt met veel zwerfkatten. Ze probeert ze op te vangen en een baasje voor ze te vinden. Maar sommige zijn te verwilderd. Die geeft ze eten op straat. Als haar neefje Shon op bezoek is, hoeft ze niks meer te doen. Zodra de katten Shon zien, komen ze naar hem toe.

Superheld voor zwerfkatten

De jongen heeft een magisch effect op de katten, denkt zijn tante. Shon kan zelfs katten aaien die van volwassenen niks moeten hebben. Hij geeft ze brokjes en water. Soms verkleedt hij zich als Spiderman, Batman of Flash. ‘Hij voelt zich dan een superheld voor dieren’, vertelt zijn tante aan een Amerikaanse site.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Jonge heldinnen redden gewonde man uit sloot of Zieke kinderen worden superhelden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het goed dat Shon die straatkatten helpt. Duimomhoog

Aardige jongen hij moet zo door gaan

Wat een goede jongen zo zouden er meer moeten zijn Vraagtzichaf Vraagtzichaf Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.