Vlinders ontsnapt uit Burgers' Zoo Arnhem

Vlinders weggefladderd uit Burgers' Zoo

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

De inwoners van Arnhem zien ze vliegen: bijzondere, tropische vlinders! Een foutje: ze zijn ontsnapt uit hun nieuwe verblijf in dierentuin Burgers' Zoo...

Vlinders ontsnapt uit Burgers' Zoo ArnhemIn Burgers' Zoo werd vorige week een nieuw verblijf geopend: een grote, overdekte mangrove! Dat is een groot zeewater-bos, waar allerlei planten en dieren voorkomen. Zeekoeien en krabben bijvoorbeeld, maar ook vlinders.

Mangrove

In en uit

Doordat de mangrovehal nieuw is, moesten er allerlei spullen in en uit worden geladen. Grote machines, bijvoorbeeld. Daardoor konden de vlinders makkelijk naar buiten vliegen, denkt een biologe van de dierentuin. Om hoeveel vlinders het precies gaat is niet bekend. Wel kreeg de dierentuin meldingen dat bewoners rondom Burgers' Zoo de vlinders zagen vliegen.

Vlinders ontsnapt uit Burgers' Zoo ArnhemNet als bij andere vlinderverblijven moeten gordijnen bij de in- en uitgang ervoor zorgen dat ze niet de wijde wereld in fladderen. Bij Burgers' Zoo gaan ze nu nadenken of er niet nóg meer gordijnen moeten worden opgehangen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Baby giraffe geboren of Video: Twee panda's geboren in China.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps