Rubio
Kijk nou!

Wachtende zwerfhond wordt beloond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Het lijkt wel een sprookje. Op het moment dat de Argentijnse zwerfhond Rubio de Duitse stewardess Olivia in de ogen keek, wist hij het meteen. Zij was de ware. Hij wilde dolgraag dat zij zijn baasje zou worden en had daar veel voor over. Leven ze nu ook lang en gelukkig?

Rubio leefde op straat in Buenos Aires. Daar kwam hij Olivia begin dit jaar tegen, die daar was voor haar werk. Ze speelde met hem en gaf hem wat te eten. Rubio was verkocht. Wat een lieve vrouw: met haar wilde hij wel naar huis.
RubioHij volgde Olivia naar haar hotel. Dat wilde ze eigenlijk niet, maar de koppige viervoeter liet zich niet afschudden. Voor de deur wachtte hij tot zij weer tevoorschijn kwam. En dat deed hij ook toen zij weer terug was naar Duitsland. Elke dag zat Rubio bij het hotel op de stoep te wachten tot de stewardess weer terug zou keren. En elke keer dat ze er was, was hij door het dolle heen. 

RubioInmiddels was Olivia ook gek geworden op deze trouwe zwerver. Ze besloot daarom een goed huis voor hem te zoeken in Buenos Aires. Maar ho eens even, dat is niet de bedoeling, vond Rubio. Hij wilde háár. Dus liep hij weg en ging hij weer voor de hoteldeur liggen. 

Rubio4Tegen zo veel liefde kon Olivia niet op en ze besloot Rubio te adopteren. Vorige week vloog de Argentijnse hond het hele stuk over de Atlantische Oceaan naar Duitsland. En daar is hij inmiddels al helemaal gewend. Hij speelt veel met andere honden en wordt elke dag vertroeteld door zijn nieuwe baasje.

Wil je weten of Rubio en Olivia nu lang en gelukkig leven? Op Facebook kun je het bijzondere stel volgen. 
Rubio5

Altijd op de hoogte blijven van het leukste dierennieuws? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Duimomhoog schattig! ik ben blij voor die hond

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.