Dog Picasso - Luvable Dog Rescue

Wie adopteert Picasso, de hond met de scheve snuit?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Hij is misschien niet moeders mooiste. Maar geliefd is hond Picasso zeker wel. Samen met zijn broertje Pablo hoopt-ie op een nieuw baasje!

Tien maanden oud is hond Picasso. Hij is gezond, alleen: zijn bovenkaak staat scheef. En niet zo'n beetje.

Het lukte een Amerikaanse fokker maar niet om Picasso te verkopen. Hij zou daarom misschien wel afgemaakt moeten worden.

Daar stak de organisatie Luvable Dog Rescue een stokje voor. Zij adopteerden Picasso en zijn hondenbroertje Pablo. In het Amerikaanse stadje Eugene worden ze nu opgevangen.

Dog Picasso and Pablo - Luvable Dog RescuePicasso (links) en Pablo zijn onafscheidelijk! Beeld: Facebook / Luvable Dog Rescue

De verzorgers van Picasso en Pablo, vernoemd naar een Spaanse kunstenaar, plaatsten foto's van de honden op internet. Die werden meteen door heel veel mensen gedeeld. Want zeg nu zelf: zijn ze niet schattig?

Binnenkort zal Picasso een operatie ondergaan, om zijn kaak goed te zetten. Dan lijkt-ie meer op zijn broertje. De organisatie hoopt snel een baasje voor beide honden te vinden!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Aww, ik zou ze adopteren als het kon hoor <3 Juichen Oeps

we vinden het zielig voor dat scheven snuitje van hem ik wou dat wij hem konden adopteren maar het mag helaas niet!!! wehehehehehehe!!!!!!!!
ik hoop dat ie een baasje kerijgt

Wat een schattig hondje! Ik hoop dat hij een baasje krijgt! ❤️

Ij vind het zeilig vootpr het hondje en alleen omdat zijn snuit scheef staat Oeps Oeps * Rentweg Duimomhoog Duimomhoog Juichen Juichen Duimomlaag Duimomlaag Blij Blij Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps