Kidsweek Dier van het Jaar 2017: pandaduo Wu Wen & Xing Ya

Wordt pandaduo Wu Wen en Xing Ya Dier van het Jaar 2017?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Een populair pandaduo, een aap die weer aap mag zijn, een stoere politiepup en een haai die naar Freek Vonk hapte. Ze kwamen afgelopen jaar allemaal in het nieuws. Maar wie gun jij de titel Kidsweek Dier van het Jaar 2017? Maak kennis met Wu Wen en Xing Ya, het pandaduo dat niemand kon missen!

Als ware wereldsterren werden ze in april op Schiphol binnengehaald: Wu Wen en Xing Ya. De reuzenpanda’s zijn een cadeautje van China. Nou ja, cadeautje… over vijftien jaar moeten we ze wel weer teruggeven! Tot die tijd banjeren ze blij en bamboe etend rond in hun gloednieuwe paleis in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Voor elk jaar dat de beren in Nederland zijn betaalt de dierentuin een miljoen euro aan China. Een groot deel van dat geld is voor een goed doel: het beschermen van Chinese panda’s in het wild. Dus hier kijken naar Wu Wen en Xing Ya is ook weer goed voor hun soortgenoten daar!

Het goede doel van Wu Wen en Xing Ya

De reuzenpanda’s steunen het Wereld Natuur Fonds. Deze organisatie beschermt wereldwijd de natuur met de reuzenpanda als hun symbool.

Gaat jouw stem naar Wu Wen en Xing Ya?

Weet jij nu al welk dier je gaat kiezen? Ga dan snel naar de website en stem! Let op: je mag maar één keer stemmen. Als je stemt, maak je automatisch kans op vier vrijkaarten voor Blijdorp + een kinderrondleiding!!

Kom naar de uitreiking tijdens de Grote Kidsweek Dierendag!

Wil jij live bij de bekendmaking van de winnaar zijn? Dat kan! Bestel hier online je kaartjes en meld je aan voor de Grote Kidsweek Dierendag op zondag 1 oktober in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Vanaf € 12,50 per persoon (normaal kost de entree € 18,50) kun je om 11.00 uur de uitreiking bijwonen én de hele dag door het park lopen. Ook kun je een speurtocht lopen, knutselworkshops volgen, Kidsweek-redacteuren ontmoeten en mooie prijzen winnen. Wees er snel bij, want op = op!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik zal vooe jullie duimen.

super cute!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps