Kidsweek Dier van het Jaar 2017: politiepup Bumper

Wordt politiepup Bumper Dier van het Jaar 2017?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Een populair pandaduo, een aap die weer aap mag zijn, een stoere politiepup en een haai die naar Freek Vonk hapte. Ze kwamen afgelopen jaar allemaal in het nieuws. Maar wie gun jij de titel Kidsweek Dier van het Jaar 2017? Maak kennis met één van de genomineerden: de Rotterdamse politiepup Bumper!

Pup Bumper was nog maar zeven weken toen hij al elke dag met zijn baasje naar het werk ging. Bij de politie van Rotterdam leert hij in ongeveer twee jaar om een prima politiehond te worden. Bijzonder, want meestal leren pups dat op een speciale politiehondenschool. Via Facebook volgen tienduizenden fans wekelijks Bumpers avonturen en opleiding. Inmiddels is de lieve pup uitgegroeid tot een stoere puber met prachtige puntoren. En omdat zijn hondenmand veel te krap werd, verhuisde hij naar zijn eigen appartement in de tuin. Daar heeft hij plaats zat, ook voor de Kidsweek Dier van het Jaar-beker! 

Het goede doel van Bumper

Bumper steunt KNGF Geleidehonden: de stichting die blindengeleidehonden, autismegeleidehonden, assistentiehonden en buddyhonden opleidt om mensen met een beperking te helpen.

Gaat jouw stem naar Bumper?

Weet jij nu al welk dier je gaat kiezen? Ga dan snel naar de website en stem! Let op: je mag maar één keer stemmen. Als je stemt, maak je automatisch kans op vier vrijkaarten voor Blijdorp + een kinderrondleiding!

Kom naar de uitreiking tijdens de Grote Kidsweek Dierendag!

Wil jij live bij de bekendmaking van de winnaar zijn? Dat kan! Bestel hier online je kaartjes en meld je aan voor de Grote Kidsweek Dierendag op zondag 1 oktober in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Vanaf € 12,50 per persoon (normaal kost de entree € 18,50) kun je om 11.00 uur de uitreiking bijwonen én de hele dag door het park lopen. Ook kun je een speurtocht lopen, knutselworkshops volgen, Kidsweek-redacteuren ontmoeten en mooie prijzen winnen. Wees er snel bij, want op = op!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Bumper is geweldig en naast zijn zo mooi te volgen opleiding tot politieheld wat hij geweldig doet is het ook nog eens een schatje!

Ik hou van honden en ik vind Bumper schattig dus ik stem op Bumper

DIE MOET DIE BEKER DUS KRIJGEN!!! HIJ IS TOCH DE ALLERBESTE??? YEAH!!! Blij Blij Blij Blij Blij Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps