foto pixabay

Michael Jackson deze zomer te horen vanaf de Dom

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Heb je weleens gelet op de liedjes die vanuit de kerktoren in jouw woonplaats gespeeld worden? Meestal zijn dat nogal onherkenbare klassieke melodietjes. En in december kerstliedjes. In Utrecht gaan ze dat anders doen. Daar klinken deze zomer nummers van Michael Jackson vanaf de beroemde Domtoren.

Omdat het dit jaar tien jaar geleden is dat Michael Jackson is overleden, vond de Utrechtse stadsbeiaardier (degene die de klokken bespeelt) het tijd voor een eerbetoon. En dus klinken komende zomervakantie elke week een uur lang nummers als Beat It, Thriller en Billie Jean vanaf de toren.

Gratis

Fans van ‘The King of Pop’ moeten nog wel even geduld hebben, het eerste concert is op 19 augustus. Maar een groot voordeel van zo’n kerktorenconcert: het is helemaal gratis!

Zo klonk het origineel:

Anderen lazen ook: Walrus gaat los op Michael Jackson.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind dit echt geweldig, ik ben al best lang fan en ik word heel blij dat ik nu ook gewoon michael jackson liedjes kan horen als ik naast de dom loop

Ik zou het ook echt fantastisch vinden als je langs de Dom loopt en er dan muziek van Michael Jackson klinkt! Michael Jackson is een van mijn favoriete artiesten, dus ik zou dat superleuk vinden!

Het is schandalig dat de muziek van Michael Jackson dus NIET te horen zal zijn. Op voorhand besloten!! Deze man is onschuldig. Misschien toch maar even uitzoeken hoe het echt zit.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps