Duck Duck
Film

Filmrecensie Duck Duck: Gans Ben is me er eentje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Duck Duck

4
Duck Duck-poster
Nederlands gesproken
Nu in de bioscoop
Kijkwijzer:
geweld, angst

Ben is een eigenwijze gans die liever door de lucht racet, dan traint voor de grote trek naar het zuiden. Maar dan werkt hij zich met zijn acrobatische stunts in de nesten en dreigt hij in zijn eentje achter te blijven.

Duck Duck

Tijdens een van zijn stunts scheurt Ben dwars door een groep eendenkuikens die op weg is naar de Fijne Vallei. De kleintjes Mo en Vie raken zo van de rest van de groep gescheiden. Ze vragen Ben om hulp, maar die zit daar niet op te wachten. Tot hij zijn vleugel verwondt en niet mee kan met de ganzen. Dan gaan ze samen op pad. Achterna gezeten door de rafelige kat Banzou die in de kleine eendjes een heerlijk hapje ziet. Tijdens een tocht vol halsbrekende toeren ontpopt Ben zich tot een ware moeder de gans en doet hij er alles aan om de kleintjes te beschermen.

Duck Duck

Woordgrapjes

Van de grappige Ben, mollige en altijd hongerige Mo en wijsneus Vie ga je meteen houden. En ook de andere beesten die ze tijdens hun tocht tegenkomen zijn leuk. Zoals de chille eekhoorn Karel die Ben steeds dude noemt, of schildpad Ferry die vindt dat je je nek moet uitsteken als je iets wilt bereiken. De film stikt van dit soort woordgrapjes. Zo heeft Ben ‘kippenvel op z’n ganzenvel’ als hij Mo in een enge grot moet zoeken. Dus hop, in ganzenpas naar de bioscoop voor deze avontuurlijke en grappige animatiefilm.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden