De Familie van Nielie foto Laura Luca
Theater

De familie van Nielie is terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Familie van Nielie

4.5
De familie van Nielie
Leeftijd
6+
Te zien
t/m 23 februari 2019
Met
Lieneke LeRoux, Pleun de Roode en Enzo Coenen

Herinner jij je de familie van Nielie nog? Dat samengestelde gezin dat nog niet helemaal goed in elkaar gepuzzeld was? Aan het eind van het eerste deel van deze vierluik werd er een mysterieus pakket bezorgd. Dat staat nu op het podium. Wat zit er toch in?

De Familie van Nielie foto Laura LucaVorig jaar maakte je kennis met de gescheiden vader Theo, zijn puberdochter Pam, nieuwe liefde Saar en haar zoon Jonathan. O ja, ook oma Will, hond Bakkie, varken Wolkje en een filosoof in de kast horen erbij. Daar komt deze tweede voorstelling een robot bij. Die zit in dat mysterieuze pak zonder afzender. Het is het verjaardagscadeau voor Jonathan. Maar waar komt de robot vandaan? Dat geheim bewaart Wheely in zijn rode robothart. Door het raam van de filosoof reist de familie naar camping Paradiski en al snel wordt duidelijk dat de campingbaas Boris Nogietzj wel heel veel interesse heeft in dat robothart en iets in zijn schild voert.

Spannende detective

En dan ontpopt dit familieverhaal zich ineens in een spannende detective en zet oma Will nog één keer haar donkere zonnebril op om als geheim agent X-7-0 deze schurk te stoppen. Intussen breken Pam en de filosoof hun hoofd over belangrijke levensvragen en proberen vader Theo en moeder Saar die knotsgekke familie bij elkaar te houden. Een bomvolle voorstelling dus die ook nog eens barst van de muziek. Je komt soms echt ogen te kort. Want let ook op die muzikanten als ze niet spelen. Dan trippelen ze geregeld met een wc-rol in de hand richting het toiletgebouw. De voorstelling eindigt natuurlijk met een cliffhanger naar deel drie. Want deze familie is nog lang niet compleet.

Kijk voor de speellijst op www.kwatta.info

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.
DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Theater

Geen inhoud gevonden