De Familie Claus 2 foto Netflix
Film

Filmrecensie: De Familie Claus 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Familie Claus 2

3.5
Poster Familie Claus
Te zien:
Op Netflix
Met:
Mo Bakker, Jasmina Fall en Jan Decleir
Lengte:
1 uur en 37 minuten

Voor Jules en zijn opa Noël is het weer tijd om naar de Noordpool af te reizen. Kerstmis staat voor de deur en de cadeautjes moeten worden rondgebracht. Maar in De Familie Claus 2 wil Jules meer zijn dan alleen een pakjesbezorger.

Jules had door de plotse dood van zijn vader een hekel aan kerst. Tot hij ontdekte dat zijn opa de Kerstman is en hij hem mag helpen. Maar net nu hij het kerstfeest weer heeft omarmd, dreigt een ander geheim van opa de liefde voor het feest weer als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Jules wil namelijk dolgraag zijn buurmeisje Marie helpen. Haar wens voor kerst is dat haar ouders weer bij elkaar komen. Maar opa wil zijn vingers er niet aan branden en weigert koppig. Maar hij had niet op het doorzettingsvermogen van zijn even koppige kleinzoon gerekend…

Makkelijk inpakken

Net als het eerste deel is dit vervolg op De Familie Claus weer een pláátje. Er is zelfs nog grootser uitgepakt met de kerstversiering. Die prachtverpakking kan alleen niet verhullen dat het verhaal wat mager is. Marie’s ouders laten zich namelijk wel erg makkelijk inpakken door Jules’ plannetje. Maar de kerstgedachte dat het grootste cadeau zich vaak direct onder je neus bevindt (en niet in kerstpapier zit verpakt) maakt veel goed. Met de De Familie Claus 2 kom je meteen in de juiste stemming voor kerst.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden