Favoriet programma: Cheeese

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Op de tv-pagina van Kidsweek vind je vooral nieuwe programma’s. Maar er zijn nog zo veel leuke tv-programma’s die al een poos te zien zijn. En daarom in deze rubriek elke keer een favoriet programma van een Kidsweek-lezer. Nadia (8) kijkt Cheeese.

7D Nadia CouzijnCheeese is elke schooldag op Nickelodeon te zien en ik probeer het zo vaak mogelijk te kijken. Mijn moeder en zusje kijken vaak mee. Dat is veel leuker dan alleen kijken.

De grappen die in het winkelcentrum worden uitgehaald vind ik het leukst. Dan proberen ze klanten in de war te brengen door twee winkelbediendes die sprekend op elkaar lijken. Of er gaat iemand pinnen en dan komen er geen briefjes maar muntjes uit het apparaat of is het geld versnipperd.’

Scheeltjes
‘De filmpjes beginnen altijd met een kort verhaaltje. Bijvoorbeeld dat je geen scheten moet laten als er anderen bij zijn. Je hoort dan allemaal geluiden van scheetjes en dan weet je al een beetje waar de grap over gaat.

Wat ik een leuke grap vond? Een vrouw vraagt voor een restaurant of een voorbijganger haar wil filmen. Dan valt ze in een luik in de grond. Wat de voorbijganger niet weet is dat daaronder gewoon een trap zit. Hij schrikt natuurlijk heel erg maar dan komt de vrouw even later doodleuk weer uit het restaurant lopen!’

Elke schooldag
Het verborgen camera-programma Cheeese is elke schooldag op Nickelodeon te zien om 19.30 uur. De filmpjes worden aan elkaar gepraat door presentatoren Bart Boonstra en Iris Hesseling.

Wil jij meedoen aan deze rubriek? Dat kan! Stuur dan een mailtje met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en natuurlijk welk programma jouw favoriet is naar maartje@kidsweek.nl. Je wordt dan gebeld voor een kort interview.

Ben je benieuwd naar de favoriete programma's van andere Kidsweek-lezers? Hier vind je alle eerdere afleveringen van deze rubriek. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind cheeese luik programa

ik vind het heel grappig Vraagtzichaf

Ik vind et saai ze doen een beetje te veel scheet trucs de hele tijd dat machientje.. Vraagtzichaf

nou, voor degene die het niet leuk vinden: ik vind het leuk!!!!

P± ik ben die nadia Blij Blij Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps