Foto Olivier Thijssen

Favoriet programma: Pauls Puber Kookshow

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Op de tv-pagina van Kidsweek vind je vooral nieuwe programma’s. Maar er zijn nog zo veel leuke tv-programma’s die al een poos te zien zijn. En daarom in deze rubriek elke keer een favoriet programma van een Kidsweek-lezer. Jorwin (10) kijkt Pauls Puber Kookshow.

‘Eigenlijk zegt de titel het al: in dit programma kookt Paul de Leeuw met pubers. Maar eigenlijk is dat maar één onderdeel. Er worden ook heel veel grappen gemaakt. Dat maakt het ook zo leuk. Paul de Leeuw maakt geen gebruik van vooraf bedachte tekst. Alles is spontaan. Daardoor is het rommelig maar dat vind ik niet erg. Er zijn ook serieuze gesprekken in het programma. Die vind ik het minst leuk omdat de onderwerpen meer voor oudere pubers zijn. Toch leer je er wel van.

Niet opvallen
‘Ik heb dit programma door mijn vader ontdekt. Hij vindt het leuk om bij de opnames van tv-programma’s te zijn en dit was er eentje van. Later zijn we nog een keer met z’n allen gegaan. Eigenlijk mocht ik niet mee omdat je pas vanaf je dertiende in het publiek mag. Maar ja, mijn ouders konden me natuurlijk niet alleen thuislaten. Ik zat wel heel stilletjes in een hoekje om niet op te vallen. Mijn zus heeft nog wel meegedaan aan de quiz maar was heel snel af.'

Kijken achter de schermen
‘Het is echt leuk dat Paul de Leeuw het publiek zo bij het programma betrekt en om te zien hoe het achter de schermen gaat. Ik vroeg me bijvoorbeeld af wat het publiek ziet als er een eerder opgenomen stukje wordt uitgezonden. Nu weet ik dat je dat gewoon op groot scherm ziet.’In Pauls Puber Kookshow kookt en praat Paul de Leeuw met pubers. Ook zijn er gesprekken met het publiek, leuke gasten en worden er spelletjes gedaan. Het wordt elke zaterdag om 19.00 uur uitgezonden op NPO 3.

Ben je benieuwd naar de favoriete programma's van andere Kidsweek-lezers? Hier vind je alle eerdere afleveringen van deze rubriek. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik kijk het wel eens maar ik snap niet waarom zoveel mensen dit leuk vinden . een voorbeeld : Paul is echt superdruk soms kan ik hem bijna niet verstaan zo snel praat hij Juichen Juichen Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.