Filmpje: Aladdin en Jasmine vliegen door de stad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Aladdin is terug! Op zijn tapijt vliegt hij door San Francisco. Hij haalt Jasmine op en samen zweven ze door de Amerikaanse stad. Daar kijkt iedereen gek op van de vliegende sprookjesfiguren.  

Jesse en Jeana van het YouTube-kanaal PrankvsPrank halen graag grappen uit. Met elkaar en met andere mensen. In november vloog Jesse als Aladdin door de straten van New York. Nu heeft hij eenzelfde soort video in San Francisco gemaakt.

WhatsApp
Voor deze Aladdin-video hebben ze het sprookje wat moderner gemaakt. ‘Liefje, kom langs!’, appt Jasmine naar haar hunk. Aladdin stapt op zijn vliegende tapijt en komt naar haar toe. Daarna laten ze samen de monden van voorbijgangers open vallen.Lees je dit artikel op je telefoon? Dan is het ook leuk om het onderstaande filmpje te bekijken. Dat is in 360 graden opgenomen. Als je je telefoon beweegt, kun je alle kanten opkijken en zien wat er achter Aladdin gebeurt.Benieuwd hoe het filmpje gemaakt is? Dat zie je hier. We kunnen alvast een ding verklappen: onder het vliegende tapijt zit een elektrisch skateboard...

Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan eens op Kidsweek.nl/filmpjes.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

what a funnymovie

Wel mooi maar ik weet wel hoe hij is gemaakt door dat einde

ik vind het wel cool maar ik weet wel hoe het is gemaakt

oke... cool girl is aan het praten... dat is een raare naam...

quilomo kimilokmoil quilenmolasid

haha funny echt ik zo er 5 maanden over dromen als ik ook in san francisco was...

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.