Filmpje: Bejaardentehuis voor honden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Niet alleen mensen worden steeds ouder in Japan, maar ook hun honden. Die oude beestjes hebben best veel aandacht nodig. Niet elk baasje heeft daar tijd voor. Gelukkig is er een oplossing voor bedacht: een bejaardentehuis voor honden! 

Ze zijn vaak niet zo goed meer ter been. En soms moeten ze even geholpen worden met drinken. In het bejaardentehuis worden de honden vertroeteld en krijgen ze alle aandacht die ze nodig hebben.

Gedragen
Kunnen ze niet meer lopen? Dan worden ze gewoon gedragen. Hebben ze hulp nodig met drinken of hun medicijnen? Ook geen probleem! Sky News maakte een filmpje over het bijzondere tehuis:

 

Dure tehuis
Een baasje moet er trouwens wel wat voor over hebben: het kost wel zeshonderd euro per maand om je hond er te laten verzorgen!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik snap hem niet helemaal komt er nu een pensioen voor honden dat zou wel goed zijn want honden verdienen ook rust Vraagtzichaf ❤️❤️❤️❤️

Wat zijn die honden schattig zeg! Vraagtzichaf

aaaaaaaaaaaaaaag so cute Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag

ik vind het zielig maar tog cute!!!!! Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Aaah schattig!! Dat is beter dan dat JAPANERS en CHINEZEN honden opeten of dood slaan met een knuppel!! (niet dat ik iets tegen japaners of chinezen heb)
Blij

zo cute
Blij Blij Blij Blij Blij Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag zoosileg en schatis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

ha dat is echt super schatig dat moet in alle landen

In Nederland zal dit ook moeten zijn! ontzettend cuteee!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.