Filmpje: Slangenmens zet bril op met voeten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Stefanie Millinger (23) kan haar zonnebril opzetten zonder haar handen te gebruiken. Het slangenmens strekt haar benen over haar rug heen naar haar neus. Dat ziet er net zo ongelooflijk uit als het klinkt!

Stefanie is een zeer lenige acrobate uit Oostenrijk. Met haar knappe kunsten heeft ze al heel wat prijzen in de wacht gesleept. Ze is zo goed in turnen dat ze het zelfs op de rug van een galopperend paard kan. Dat heet voltige: 

Vorig jaar deed Stefanie mee aan het tv-programma Das Supertalent. Daarin vertelde ze dat ze elke dag wel drie tot zeven uur traint. De auditie haalde ze glansrijk, maar ze heeft uiteindelijk niet gewonnen.

‘Zomer, waar ben je?’
Op haar Facebookpagina houdt Stefanie haar fans op de hoogte van haar optredens en deelt ze nieuwe trucs, zoals het aantrekken van haar laarzen terwijl ze op één hand staat.

Zondag zette ze de video met de zonnebril online met de tekst ‘Zomer, waar ben je?’: Gevaarlijk
Haar video’s zien er gevaarlijk uit, maar Stefanie zegt zelf dat ze haar handen meer vertrouwt dan haar voeten. ‘Ik weet dat het gevaarlijk is, maar mijn handen weten precies wat ze moeten doen’, schrijft Stefanie bij een video waarin ze op vier glazen balanceert. ‘Het is veel gevaarlijker als je op je telefoon kijkt tijdens het autorijden!’

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dat is raar dat die haar zonenbril kan opzetten met haar voeten groetjes van camille Rentweg Vraagtzichaf Blij Oeps Juichen Duimomlaag

Makkelijk kan ik ook

Haha is te grappig om te zien heb het gelijk aan gezin laten zien Rentweg Vraagtzichaf Duimomhoog Oeps Blij Duimomlaag Juichen Juichen Juichen

ze kan het goed heel erg knap bijna iedereen kan dat niet
toch?

Dat is toch saai ik kan dat ook

oké ik heb rare dingen gezien in mijn leven, maar zo iets raars nog nooit

dat kan ik ook wel.maar dan lig ik die dag daarna in het ziekenhuis met en hersens schudding

Hoe doet ze dat toch? Echt cool Juichen Juichen Blij Oeps

Superknap! Ik wou dat ik dat kon. Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

niet zelf gaan broberen hoor Juichen

Te gek misschien kan ik het Vraagtzichaf

ik vind het echt cool hoe ze dat doet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.