Hier vind je de grappigste filmpjes van het internet. Heb je zelf een leuk filmpje gezien? Tip de redactie!

Foto: Outer Space

Een grote explosie, een slijmerig object en aliens. Het zit allemaal in Outer Space. Maar dat is niet het enige wat deze serie ‘buitenaards’ maakt. ‘Het is de eerste serie op TikTok’, vertelt hoofdrolspeler Matti (16).

Lees meer
Foto: TikTok

De Nederlandse zangeres Sera heeft er een nieuwe fan bij: zangeres Katy Perry. Zij reageerde heel enthousiast op een cover van de 27-jarige Sera.

Stop motion Niek Michel

Een extra lange kerstvakantie én een totale lockdown. Hoe kom je die door? Kidsweek schiet te hulp met tips om de dag door te komen. Idee voor vandaag: maak een stop-motionfilmpje in acht stappen.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Foto: AFP

Haar deelname aan het Eurovisie Junior Songfestival is voor de Nederlandse Ayana (14) niet gegaan zoals ze had gehoopt. Ze eindigde gisteravond in Parijs op de laatste plek. Zangeres Maléna uit Armenië won de liedjeswedstrijd.Lees meer

Foto: Guinness World Records

Laat jij wel eens een boer na een glas cola? Vast niet zo hard als de Australische Neville Sharp. Hij verbrak het wereldrecord voor hardste boer!Lees meer

Filmpjes