Foto: Shutterstock

5x Dieren tijdens sportwedstrijden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Zit je rustig naar een sportwedstrijd te kijken, zoeft er opeens een dier door het beeld. Dat gebeurde deze week op de Olympische Spelen. En dat komt veel vaker voor.

1. Vliegende vis

Misschien heb je hem wel voorbij zien komen terwijl je naar de Olympische Spelen keek. Tijdens de 10 kilometer open water zwemmen voor vrouwen vloog gisteren een vis door het beeld. De vis sprong hoog uit het water, precies voor de camera. Je kunt het filmpje van de vliegende vis hier bij de NOS bekijken.

2. Kijkende kakkerlak

Een hockeywedstrijd tussen Spanje en Argentinië op de Olympische Spelen kreeg deze week wel een hele bijzondere toeschouwer. Op de rand van het hockeyveld liep namelijk een kakkerlak rond. 

3. Enthousiaste eekhoorn

Een honkbalwedstrijd in de Verenigde Staten werd verstoord door een voorbijrennende eekhoorn. Hij zoefde zo langs de spelers en rende daarna snel het publiek in. Wilde hij misschien zelf een homerun rennen?

4. Bezige bijtjes

Ieeeh! Een andere honkbalwedstrijd in de Verenigde Staten moest in 2013 worden stilgelegd door een grote zwerm bijen. Ze verzamelden zich allemaal rond de tv-camera.

5. Beesten-beelden

Kun je geen genoeg krijgen van al deze dierenmomenten? In dit filmpje zie je korte fragmenten van verschillende dieren die in beeld kwamen tijdens de Olympische Spelen:

Anderen lazen ook: Filmpje: Albatros maakt harde landing en gaat viral.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook