Jerzy Tagalski_Nieuwsuur

Kat verstoort tv-interview

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Voor de Poolse onderzoeker Jerzy Targalski zelf is het niets bijzonders, maar een filmpje waarin zijn kat Lisio opduikt tijdens een serieus interview, is een hit op internet.

Rudy Bouma is journalist voor het tv-programma Nieuwsuur. Hij interviewde Targalski over de politieke situatie in Polen. Tijdens het gesprek klimt kat Lisio op de schouders van zijn baas. Hij vindt het daar wel gezellig en blijft er een paar minuten tevreden staan.

Goedemorgen

Aan de NOS vertelt Targalski: 'De kat doet niet anders. Waar ik ook ben, hij klimt altijd op mijn schouders. Wel vijf keer op een dag. Het is zijn manier van 'goedemorgen' of 'ik hou van je' zeggen, denk ik.'

Viral

Nieuwsuur knipte de beelden met Lisio uit het interview, maar Rudy Bouma deelde het filmpje wel op social media. Daar ging het meteen viral. 

Anderen lazen ook: Wegloop-poes is weer thuis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind helemaal mooi

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.