Hond

Slimme straathond doet alsof hij verlamd is

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een zwerfhond in de Thaise hoofdstad Bangkok heeft zichzelf een trucje geleerd om aandacht van mensen te trekken. Het lijkt alsof het dier niet kan lopen, maar niets is minder waar.

Gae kan zichzelf met een lamme linker achterpoot piepend voortslepen én een zielig gezicht trekken. Maar als er iemand bezorgd naar hem toekomt voor een aai of met wat eten, is hij zijn verlamming onmiddelijk vergeten! De hond springt dan blij op en begint te blaffen en te kwispelen.

Beroemd

Volgens buurtbewoners is er niets met het tienjarige dier aan de hand. Een dierenarts zou hem al een paar keer gecontroleerd hebben, schrijft een Britse krant. Ondertussen is Gae wel een lokale beroemdheid. Ook van toeristen krijgt hij allerlei lekkers en graatmager is hij dus allang niet meer. Zouden andere straathonden in de buurt zo slim zijn om het trucje af te kijken?

In het filmpje hieronder zie je hoe Gae zijn 'voorstelling' geeft.

Anderen lazen ook: andere artikelen over slimme dierentrucs.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

WoW dat wist ik niet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.