Stars Wars Rogue

Filmpje: Mega Star Wars-robot als speelhuis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

De Britse Harvey (8) geloofde zijn ogen niet toen hij de gordijnen van zijn slaapkamerraam opentrok. In zijn achtertuin stond een reusachtige Imperial Walker, de robot uit de nieuwe Star Wars-film Rogue One. Maar speciaal voor Harvey was-ie omgetoverd in het speelhuis van zijn dromen!

Star Wars-fan Harvey kan via een uitklapbare trap zijn speelhuis in. Binnen wacht een ware hemel aan Stormtrooper-helmen, lichtzwaarden, games, licht- en geluidseffecten en noem maar op. Zelfs het hoofd van de robot kan van links naar rechts draaien.

Uitvinder en YouTuber Colin Furze (en een vriend van Harvey's vader) bouwde de reusachtige robot. En aan het filmpje te zien is hij net zo blij met zijn bouwwerk als Harvey!

via ytCropper

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij Blij Blij Blij je zult maar wakker worden en je bent een star wars fan dan denk je whaaa Oeps Rentweg

Een at at wordt bestuurd door mensen en is geen robot, maar goed. Hij is wel cool!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.