Boo Boyz

Boo Boyz maakt videoclip voor Syrische kinderen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Daniël, Mingus en Berend (alle drie 10) vormen samen de boyband Boo Boyz. Ze maakten een nummer om aandacht te vragen voor Syrische kinderen. De videoclip van 'De Game' is nu te zien.

In hun nieuwe nummer roepen de drie jongens mensen op om te geven aan kinderen die het écht nodig hebben. Zelf hebben ze al zoveel dat ze niet weten wat ze voor hun verjaardag, zingen ze. En dat terwijl kinderen in Syrië vaak helemaal niks hebben. 'Geven is de game', zingen de drie.

Bont

Twee jaar geleden hadden de Boo Boyz ook al een video die veel aandacht kreeg. In het nummer Bontkraag lieten ze weten dat ze tegen het dragen van echt bont zijn.

Goed doel

De Game is een liedje wat is geschreven voor een grote actie van Unicef. Tijdens de campagne Back2School kunnen mensen kinderen in Syrië helpen. Door de jarenlange oorlog daar zijn veel scholen verwoest. Door geld te doneren, kunnen mensen gevulde schooltassen voor kinderen in Syrië kopen. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Benjamin (14): 'Klassieke muziek is cool' of Jules (11) wint de muziekwedstrijd.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ben blij dat jullie er aandacht aan hebben besteed. Goed gedaan!

heel goed van ze dat ze dit doen

Vet cool dat ze dit doen!

leuke liedje en leuke tekst en wel leuk Blij Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

z.o.n liedje kan ik ook maken

ja vast je denkt dat je beter kan !!!!!

cool/leuk liedje Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps