Mannequin Challenge onder politici

Challenge: welke politicus kan het beste stilstaan?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

'Sta zo stil als een paspop.' Dat is het idee van de Mannequin Challenge. En ook al is-ie van vorig jaar, de belangrijkste lijsttrekkers uit de politiek waagden zich er toch nog aan bij het Jeugdjournaal.

De meeste politieke leiders in Nederland houden van kletsen op tv. Maar bij het Jeugdjournaal Verkiezingen-programma moesten ze juist hun mond houden! Nouja, eventjes dan, tijdens een spelletje dat ze speelden. Ze deden de Mannequin Challenge.

Alexander Pechtold van D66, Geert Wilders van de PVV, Sybrand Buma van het CDA, Lodewijk Asscher van de PvdA, Emile Roemer van de SP en Mark Rutte van de VVD: ze deden allemaal mee. Wie vind jij dat het het beste doet?

In de speciale uitzending van het Jeugdjournaal krijg je de kans de belangrijke politici beter te leren kennen. Ze spelen allerlei spelletjes: van een quiz tot Torentje Prik. Het NOS Jeugdjournaal Verkiezingen-programma wordt zaterdag 11 maart om 19.00 uitgezonden op NPO Zapp.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

leuk maar wie won er nou eigenlijk? Vraagtzichaf

ik vind dat Sybrand Buma wint

rutte zag er echt heel grappig uit Blij Blij

Ik vond iedereen goed. Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.