Lila Kalis (5) is racewonder

Coole racekleuter

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

De Amerikaanse Lila Kalis (5) kon eerder autorijden dan lopen. En dat is te zien: de kleuter scheurt over de weg als een mini-Max Verstappen.

Lila doet aan 'driften'. Dat is stunten met een auto. Dan moet je niet denken aan een grote Ferrari, maar aan kleine racewagentjes. Die knutselt haar vader, een beroemde Amerikaanse skateboarder, voor haar. Toen Lila elf maanden was, werd ze voor het eerst in zo'n mini-autootje gezet. Ze had talent: Lila reed meteen de hele kamer door.

Beroemd

Inmiddels doet ze meer dan dat: ze racet op circuits en door de straten. Haar vader maakt er coole filmpjes van, die hij op Facebook en Instagram zet. Daardoor is Lila razendsnel beroemd geworden. Ze heeft zelfs meegedaan in een reclamespotje van een bekende autofabrikant. Benieuwd naar de stunts van dit racemonster? Check het filmpje!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps