Hype The Floor is lava

Lachen om The floor is lava-hype

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Zie je ineens iemand met zijn billen in een prullenbak gepropt, hangend aan een lantaarnpaal of dubbelgevouwen tussen de blikken soep in een supermarktschap? Grote kans dat diegene meedoet aan de nieuwste hype: The floor is lava.

Bij het spelletje The floor is lava moet je zorgen dat binnen vijf seconden je voeten van de vloer zijn, want die is 'veranderd in kokendhete lava'! Niet alleen grappig om te doen, maar vooral ook om naar te kijken. Kijk maar snel mee.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

HET IS SUPER GEINIG xD Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen

De lava is vloer

Volgens als je dit wilt moet je iemand filmen met een telefoon en dan zeggen The floor it Lava. Dan ga die gene het doen omdat hij niet voor gek wil staan door het filmen en dan gaan ze het doen XD

Duimomhoog Juichen Rentweg Oeps Vraagtzichaf Blij Duimomlaag ik vind dit grappig !!!1!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.