TapeScape  Foto Eric Lennartson

Spelen met tape

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

In de Australische stad Ipswich staat een nieuw groot speeltoestel: TapeScape. Zoals je misschien al ziet aan de naam is het helemaal gemaakt van verpakkingstape.

TapeScape is een stelsel van klimtunnels en glijbanen. Het is bedacht door de Amerikaanse kunstenaar Eric Lennartson en helemaal gemaakt van doorzichtig plastic folie. De kunstenaar liet het ding al in meerdere steden opbouwen en nu staat er dus ook eentje in het Australische Ipswich. Vrijwilligers hebben er twee weken over gedaan om de tape om steigerbuizen heen te wikkelen.

Hier kun je zien hoe dat ging: 

Er zit ruim 56 kilometer aan folie in! Volgens de kunstenaar is het superstevig en handig materiaal. De TapeScape in Ipswich blijft tot en met februari volgend jaar open. Nog drie maanden klimplezier dus voor Australische kinderen. Hoe dat klimmen gaat, zie je in dit filmpje van een TapeScape die vorig jaar in het Amerikaanse Jersey City stond:

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Mij lijkt het heel erg leuk om erin te spelen en cool wanneer je je beseft dat je eigenlijk op tape zit,ligt of staat dus je denkt niet van: straks val ik er nog doorheen of zo maar ik denk dat je daar niet aan denkt.

hahahahahaha Blij Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps