Superhelden zieke kinderen

Zieke kinderen worden superhelden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Superman, Batman en Wonder Woman. Zes zieke kinderen kregen even de kans om zich een echte fotoheld te voelen. Voor een speciaal fotoproject werden ze als held op de foto gezet. 

Het fotoproject was een idee van fotograaf John Rossi. Samen met zijn vrouw en een kostuumontwerper wilde hij de échte Justice League - een groep bekende superhelden - vinden. John zocht de hele wereld af naar zes zieke kinderen die kracht konden laten zien.

Groepsfoto

Bijvoorbeeld de vijfjarige Kayden, die beide onderbenen mist, en de negenjarige Teagan, die de helft van zijn hart mist. Alle zes de kinderen werden in superheldenkostuums gestoken, die precies lijken op de outfits van superhelden in films. John zette ze op de foto en bewerkte het tot één groepsfoto en foto's van elk kind apart.

Door het dolle

Hij stuurde ook een superheldenposter op naar alle ouders en kinderen. Hij vroeg ze het moment te filmen dat de kinderen hun eigen foto voor het eerst zagen. Vooral Teagan was door het dolle toen hij zichzelf zag als zíjn grote held: Superman.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Bana (8) uitgeroepen tot internetheld of Korte verhalen over gevleugelde helden.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Grappig, Teagan was echt door het dolle heen! Juichen

echt cool mogen ze ook wel bij mijn zusje yuna doen die is ook heel erg ziek ze heeft een onbekende ziekte zij wil altijd superman worden. Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.