PPAP pineapple apple pen

Filmpje: gek nummer blijft uren in je hoofd zitten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Misschien heb je het iemand al horen zingen: ‘I have a pen… I have an apple… Uh! Apple pen!’ Het nummer Pen-Pineapple-Apple-Pen (PPAP) is knettergek, maar superpopulair.

Een man met een vies snorretje en slangenprintkleren die zogenaamd een pen, appel en ananas (pineapple) omhoog houdt. Dat klinkt niet als een leuke video. Toch is PPAP opeens superpopulair. De video is al zeven miljoen keer bekeken!


Nieuwe Gangnam Style?
Waarom is de video zo populair? Dat vragen meer mensen zich af. Waarschijnlijk omdat de clip zo maf is en de tekst zo raar en simpel. Iedereen kan het meezingen en meedansen. Zou het net zo beroemd worden als het gekke Gangnam Style?

Justin Bieber
Het liedje is geschreven door een Japanse komiek en DJ. Veel Japanse jongeren filmen hoe ze het playbacken. Maar het nummer is ook buiten Japan populair. ‘Mijn favoriete video op internet’, twitterde Justin Bieber dinsdag met tranen in zijn ogen van het lachen.

Justin Bieber houdt van PPAP

Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan eens op Kidsweek.nl/filmpjes.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

WoW dit is PPAP mooi!!

Super grappig!!! Juichen Juichen Juichen Juichen

hhahaahha grapig Blij Blij Blij Blij Juichen

Ha ha pen apple

jo echt raar*juichen* Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.