opa bouwt achtbaan in de achtertuin

Opa bouwt achtbanen in de achtertuin

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Geen schommel of trampoline in de achtertuin van Paul Gregg. Deze Amerikaanse opa bouwt voor zijn kleinkinderen achtbanen! En nummer drie is net af.

Door zijn hobby blijft Paul Gregg ook zelf goed in vorm, want helemaal automatisch gaat de achtbaan niet. Elk rondje moeten ze even worden aangeduwd, maar ze kunnen net zo lang blijven zitten als ze willen.

Doe-het-zelf

De Red Racer is alweer de derde achtbaan van Gregg. Eerder maakte hij al Smaug the Terrible en Negative G. Van alle drie de achtbanen zie je hieronder een filmpje.

En mocht je nou denken dat wil ik ook wel: Gregg verkoopt op zijn site handleidingen hoe je een achtbaan bouwt. Een ruime tuin én klusgrage (groot)ouders zijn dan wel handig!

Hier zie je de Red Racer:

Hier zie je de Negative G:

En Smaug the Terrible:

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vond het leuk om te zien helaas mag het bij mij niet maar ik blijf kijken hoor

ik wou dat mijn opa dat ook doet!
lijkt me echt heel cool. Blij Duimomhoog

super vet zou ik willen

leuk voor mij krantenartikel drankje wel

dit is echt super cool ik wou dat ook wel :) maar ja zo is het nou eenmaal niet :)

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.