Stenen met gezichtjes

Stenen spelen verstoppertje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een vader uit de Amerikaanse staat Michigan heeft een leuk spelletje bedacht met stenen. Samen met zijn kinderen beschildert hij de keitjes met gekke bekken. Die verstoppen ze in hun stad.

Elke schilder heeft een eigen kleur verf. Vader Aaron gebruikt geel, de stenen van Maggie zijn rood, Evies monsters zijn paars, Elijah heeft groen gekozen, Lily’s gezichtjes zijn roze, Grace schildert met oranje en Isaac verft met blauw.

Verstoppertje
In een jaar tijd hebben ze duizend stenen een gezichtje gegeven. Van elk hoofd zijn er twee. Vijfhonderd stenen liggen in een kindermuseum in Grand Rapids, de andere helft is verstopt in de stad.

Op zoek
Buurtbewoners gaan op zoek naar de stenen in de stad. Als ze er een gevonden hebben, delen ze een foto daarvan op Instagram of Twitter met #RockAroundGR.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

grappig, hadden ze dit ook maar bij ons in het dorp :)

ik denk dat ik dit ook ga doen met mijn zusje Duimomhoog

Ik wou dat het ook bij mij in de stad zou zijn Blij Duimomhoog Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.