Youtuber loopt honderd loopjes

Youtuber loopt honderd loopjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Heb jij wel eens gelet op hoe je loopt? Ga je sloffend door het leven of juist met een vastberaden tred? De bekende Amerikaanse Youtuber Kevin Parry heeft zich zelf maar liefst honderd loopjes eigen gemaakt. Hij demonstreert ze op een loopband.

Wiegende heupen, borst vooruit en blik op de horizon gericht. Onmiskenbaar een vrouw die daar voorbijloopt. Gebalde vuisten, bovenlijf iets naar boven? Uit de weg want daar komt iemand aan die boos is. Zet de voorbijganger z'n ene voet steeds netjes naast de ander en schrijdt-ie zo rustig voorbij? Dikke kans dat er een bruidegom op je pad is gekomen.

Danser

Parry gaat maar door op zijn loopband, gekleed in joggingbroek en op witte sokken. Je vraagt je echt af hoeveel denkwerk heeft gezeten in al deze loopjes. En wie goed oplet ziet dat er stiekem een lichtvoetige danser in deze Youtuber schuilt. In welk loopje herken jij jezelf het meest?

 

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het is heel erg leuk om te zien en hoe hij leuke bewegingen doet Duimomhoog Blij Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

ik herken mezelf in de hot thea!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.