brownies & downies

Filmpje: bijzondere versie Ed Sheeran's hit 'Shape of You'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ed Sheeran scoort hit na hit. Niet zo gek dus dat zijn nummers ook vaak door anderen worden gezongen. Het personeel van Brownies & downieS in Zwolle deed dat op een heel bijzondere manier.

Brownies & downieS is een lunchrestaurant waar jongeren met een verstandelijke beperking werken. Daar wordt niet alleen maar hard gewerkt, er is ook tijd voor leuke dingen! Het personeel besloot een eigen versie van Shape Of You op te nemen. Alleen de stem van Ed werd behouden.

Instrumenten 

Alle geluiden zijn opgenomen in de lunchroom in Zwolle. Van blazen in flesjes en het dichtduwen van de kassa, tot het schoonmaken van het toilet en bonzen tegen de spoelmachine. De jongeren gebruiken geen instrumenten, maar spullen die ze tegenkomen tijdens hun werk bij Brownies & downieS. 

Liken en delen

Net zoals de officiële videoclip, is ook deze video een hit. De speciale versie van Shape Of You is al duizenden keren bekeken, geliked en gedeeld. Onder alle mensen die dat doen, wordt een lunch verloot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

knap van al die mensen het aller knapst vond ik die man met de flesjes

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.