OnneDi videoclip

Filmpje: OnneDi maakt liedje bij de film 100% Coco

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Dionne Slagter is bekend van haar YouTube-kanaal OnneDi waarop ze speelgoed test (Leuk of Meuk?), DIY-video’s deelt en in vlogs vertelt over haar leven. Maar ze kan ook zingen. Nu is haar eerste videoclip uit.

‘Ik ben met iets bezig, maar daar kan ik nog niets over zeggen’, zei YouTuber Dionne Slagter eind vorig jaar over haar zangcarrière in een interview met 7Days. Deze week was het dan eindelijk zo ver: ze lanceerde de videoclip van haar allereerste single, You Be You.

Liedje bij de film

‘Als heel klein guppy was dit al een heel grote droom van mij’, vertelt Dionne een eerdere video. Die droom is nu uitgekomen. En dat niet alleen: het nummer is ook nog eens de titelsong van de film 100% Coco, naar de boeken van Niki Smit. De film draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

jij bent echt vet goed in zingen

Fijn dat ik het nummer op deze website kan luisteren ik kon het nergens vinden!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.