Frozen 2

Frozen 2: wordt dit de nieuwe Let It Go?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Let It Go... Let It Gooooooo... Dikke kans dat je deze mega-hit uit Frozen he-le-maal mee kunt zingen. Op 20 november komt de langverwachte vervolgfilm uit. Met nieuwe liedjes!

Nog een paar weken en dan gaat het verhaal over Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en Sven verder. In Frozen 2 gaan ze op avontuur om een eeuwenoud mysterie over het koninkrijk te ontrafelen. En waar Elsa in de eerste film bang was dat haar krachten te veel waren, hoopt ze nu dat ze sterk genoeg zijn.

Let It Go 2.0

Frozen 2 is een vervolg op de sucesvolle film uit 2013. Frozen kreeg een heleboel filmprijzen en wereldwijd bracht-ie meer dan een miljard dollar op. Het nummer uit de film, Let It Go, werd bijna net zo beroemd als de film zelf. En daarom wordt er nu al gepraat over het liedje dat de nieuwe hit moet worden: Into The Unknown. Het lijkt volgens sommigen zelfs best wel op de 'voorganger'. Wat vind jij?

Bekijk het liedje (met Nederlandse ondertiteling) én een voorstukje van de nieuwe film hieronder.

Anderen lazen ook: Olaf uit Frozen even terug voor eigen korte film.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hihihihihihihiihihihihhihiihhihihihih tiktok

Frozen II lijkt me leuk Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.