De band MEN met come dancing

Jongens nemen corona-clip op

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een lockdown is maar saai, vinden Tim (11), Seb (12), Gernardo (12) en Sem (11) uit Middelburg. Ze vormen de band MEN en schreven een liedje over corona.

MEN begon met drummer Tim en zanger, toetsenist en gitarist Seb. ‘We spraken een keer af om muziek te maken en het klonk meteen lekker’, vertelt Seb. Daarna kwamen gitarist Gernardo en bassist Sem erbij. Ze speelden liedjes van andere bands, tot Seb de basis van Come Dancing schreef.

'We voelden ons een beetje alleen'

‘We volgden toen online school en voelden ons een beetje alleen’, zegt Seb. ‘Het was best saai. Daar gaat het liedje over, maar óók over het moment dat het weer goed komt.’ Tim: 'Aan het einde hóór je ons feesten.'

Toppunt van vervelen

Deze week verscheen de videoclip van Come Dancing op YouTube. Van tafeltennissen tegen jezelf tot treurig uit het raam staren: de clip laat zien hoe verveeld kinderen zich kunnen voelen. Seb: ‘Sem zat zelfs in zijn eentje Mens erger je niet! te spelen. Dat is toch wel het toppunt van vervelen!’ De clip eindigt met een optreden en feest in het park.

Tip tegen vervelen

MEN wil hun nummer ook als single uitbrengen. Sem hoopt dat er meer eigen liedjes volgen. Hij heeft ook nog een tip: ‘Als je je verveelt, ga dan een instrument spelen.’

Bekijk hieronder de clip van Come Dancing:

Anderen lazen ook: Coronatijd in het azc: 'Elke dag is hetzelfde'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook