Pikachu

Nieuwe Pokémon-film met Pikachu in de hoofdrol

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Goed nieuws voor Pokémon-fans. Er komt een nieuwe Pokémon-film met Pikachu in de hoofdrol: Pokémon Detective Pikachu. Het gele figuurtje met konijnenoren, rode wangen en een staart in de vorm van een bliksemschicht, is misschien wel de bekendste van alle Pokémon.

In de nieuwe liveaction film gaat de 21-jarige Tim Goodman op zoek naar zijn vermiste vader. In zijn werkkamer vindt Tim een geel wezentje: Pokémon Pikachu. 

De twee besluiten samen op zoek te gaan naar het echte verhaal achter de verdwijning van Tims vader. Ze beleven allerlei avonturen in Ryme City, een stad waar mensen en Pokémon samen leven. 

Japan

De eerste animatiefilm van Pokémon met de Pokémon Mewtwo en Mew, kwam in Nederland op 20 april 2000 in de bioscopen. Daarna verschenen nog zo'n 21 Pokémon-films, waarvan alleen de eerste vier in Nederland vertoond werden. In Japan waren alle films te zien.

Trailer

Fans moeten nog wel even geduld hebben, want Pokémon Detective Pikachu komt pas in mei 2019 in de bioscoop. De trailer kun je al wel bekijken: 

Anderen lazen ook: Noorse premier betrapt op spelen Pokémon Go.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik weet zeker dat die POKEMON opa er heen gaat Juichen Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.