Sky Brown op skateboard

Sky (8) kan supergoed skateboarden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Sky Brown is acht jaar oud, maar kan al beter skaten dan veel volwassenen. Ze is het jongste meisje ooit dat meedeed aan een belangrijke skatewedstrijd in de Verenigde Staten.

Sky woont met haar ouders en broertje in Japan. Al sinds haar derde staat ze elke dag op een skateboard. Ook haar broertje Ocean (4) doet al vaak mee.


‘Ze skatet als een volwassene’
Deze zomer deed Sky als jongste deelnemer ooit mee aan de Vans US Open, een skatewedstrijd in de Verenigde Staten. De commentatoren waren erg van haar onder de indruk. ‘Kijk nou! De helft van de skaters hier kunnen die truc niet eens’, roept een van hen al na dertig seconden. ‘Ze skatet als een volwassene.’


Surfen
Op YouTube deelt Sky’s vader nog meer filmpjes van zijn sportieve dochter. Daar zie je dat ze ook heel goed kan surfen:

Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan eens op Kidsweek.nl/filmpjes.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Waarom heet zij Sky dat is een mooie naam maar waarom haar broertje Ocean???? konden ze niks anders verzinnen of zo????? ze konden haar broertje toch ook Tom of Niek of wat dan ook maar geen Ocean dat is toch geen mooie naam voor een kind van toen 4 nu 6 Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf

ik vind haar super goed ik skateboard zelf ook maar dan niet in verendige staten

ik vind haar super goed ik skateboard zelf ook maar dan niet in verendige staten

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.