De dertien jaar oude Mohammed Al-Sheikh heeft een Guinnes World Record gevestigd voor de meeste rondjes om zijn eigen lichaam in één minuut.

Spinnenjongen pakt droomrecord

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Mohammed (13) uit Palestina had één grote droom: een wereldrecord op zijn naam zetten. En dat is hem nu gelukt! De jongen kan de meeste rondjes om zijn eigen lichaam draaien in één minuut tijd.

Hoe je rondjes om je eigen lichaam draait? Dat zie je in de video hieronder. Mohammed kan het omdat hij met een extreem flexibele rug is geboren. Hij is erg lenig en draait zijn hand niet om voor de spinnentruc.

38 rondjes

In totaal draaide Mohammed in één minuut 38 keer om zijn eigen lijf. Elf keer vaker dan het vorige record van de dertigjarige Leilani Franco. 'Mohammed heeft een zeldzaam en uniek talent', vertelde zijn trainer vorig jaar aan Kidsweek

Talentenjacht

Mohammed en zijn trainer leerden elkaar kennen bij Arab's Got Talent, een talentenjacht op televisie. Mohammed won de show niet, maar kreeg miljoenen stemmen. Daarna werd zijn droom om het Guinness World Records-boek te halen.

Dat is nu gelukt. 'Ik ben heel blij dat ik het record heb, zeker omdat ik het record heb verbeterd van iemand die veel ouder is!', zei Mohammed in een reactie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat is echt knap maar best wek eng eigenlijk Vraagtzichaf Blij Duimomlaag Juichen Duimomhoog Rentweg Oeps

als ik het probeer krijg ik gelijk last van mijn rug Vraagtzichaf hoe doet hij dat? Oeps

niet te geloven............ het is zooooooo cool en goed dat hij dat kan Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.