Dylan Haegens

Trailer film Dylan Haegens hit op internet

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Sinds afgelopen staat-ie online en binnen 24 uur al 350.000 keer bekeken. We hebben het over de trailer van De Film van Dylan Haegens. Daarmee is het de best bekeken trailer ooit in Nederland!

Met zo'n 1,3 miljoen abonnees op YouTube is Dylan Haegens een van de populairste YouTubers. Niet zo gek dat de trailer inmiddels al meer dan 500.000 keer is bekeken.

Flink uitpakken

Dylan is ook de eerste vlogger die een hoofdrol speelt als zichzelf in een bioscoopfilm. Een tijdje geleden zei hij daarover: 'Met de film kunnen we nog meer uitpakken voor onze kijkers en dingen doen die normaal op YouTube niet mogelijk zijn. Ik hoop dat de fans het een te gekke film gaan vinden, maar wij hebben er veel vertrouwen in.'

Nog even geduld..

Het duurt nog even voordat de film in de bioscoop draait. Vanaf 16 augustus is-ie te zien. Nu al benieuwd? Dit is de trailer. 

Anderen lazen ook: Dylan Haegens gaat bioscoopfilm maken.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hi, Dylan is geen vlogger, maar een YouTuber :)
Dylan maakt comedy en sketches, maar geen vlogs.

Graag gedaan!

Groet, Bas van Teylingen

bedankt dat wist ik niet

Juichen echt de leukste trailer die ik ooit heb gezien

dylan haegens is heel grappig ik wed er op dat de film ook heel grappig wordt

Het lijkt mij echt een super leuke en grappige film Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.