Voetbal

Voetbalfans (7 en 9) dragen shirts binnenstebuiten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
rosan
Rosan
de Vos

Een beetje een ongemakkelijke situatie zaterdag. Bij de wedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal zaten twee kinderen, 7 en 9 jaar oud. Ze droegen een Feyenoord-shirt in het PSV-stadion.

Een medewerker van het Philips Stadion ging naar de kinderen toe om te zeggen dat ze hun voetbalshirt misschien beter binnenstebuiten konden dragen. Ze zaten namelijk in vakken waar fans van zowel PSV als Feyenoord zaten. 

Niet verplicht

Volgens PSV was het niet verplicht om de shirts anders te dragen. De club was wel bang dat de wedstrijd uit de hand zou kúnnen lopen. Daarom werden de kinderen voor de zekerheid gewaarschuwd. 

De aanhouder wint...

Gelukkig is er niets gebeurd. De twee hadden een hele leuke dag. Hun club, Feyenoord, won namelijk voor de vierde keer de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd in Eindhoven eindigde in 0-0. De Rotterdammers waren beter in het nemen van strafschoppen en vierden daarna groot feest.johan cruijff schaal 2018

Anderen lazen ook: Goud, goud en nog meer goud

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook