vlogacademy HEMA

Wat wil je later worden? ‘Vlogger!’

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Onderbroeken, rookworsten en... les in vloggen. Je vindt het allemaal bij de HEMA! Het warenhuis opende zaterdag een eigen Vlog Academy. De hele zomer geven bekende YouTubers les in het maken van video’s. Lenn (11) nam dinsdag alvast een kijkje bij de open dag.

‘Wie wil er later vlogger worden?’ vraagt de presentator aan de zaal. Heel wat handen gaan de lucht in. Ook die van Lenn. Hij is samen met een vriendinnetje van school naar de open dag van de Vlog Academy gekomen. Na school kijkt hij graag filmpjes op YouTube. Of hij maakt ze zelf! ‘We hebben laatst de vloer is lava-challenge gefilmd. Die mocht van m’n ouders nog niet op YouTube. Dat geeft niet, ik doe het toch vooral voor de lol.’

Kledingontwerper

Tijdens de open dag kunnen de bezoekers knutselen of op de foto voor een blue screen. En natuurlijk: de leraren ontmoeten! Gerenzo, Mert, de jongens van Ponkers: ze beantwoorden de hele middag vragen. Maar Lenn is eigenlijk maar voor een iemand gekomen. ‘Joy van BeautyNezz! Ik vind haar heel goed. Ze is echt zichzelf. Ik kwam net al haar ouders tegen. Toen heb ik gevraagd hoe ze het vonden dat hun dochter beroemd is. Heel leuk, zeiden ze!’ Zelf wil Lenn later ook vlogger worden. ‘Of nou ja, eigenlijk liever kledingontwerper. Daarom ben ik ook zo’n fan van de video’s van Joy. Ik ga haar les straks zeker volgen!’

Meer weten over de Vlog Academy? Kijk op Kidsweek.nl/vlogles. Daar geeft Joy ook nog tips!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps