Gio, Melanie en De Latooys

YouTube-familie De Latooy krijgt een boek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Ze hebben al drie YouTube-kanalen en een eigen kledingmerk. Maar dat was nog niet genoeg. Nu krijgen Gio, Melanie en hun ouders Marcel en Louise de Latooy ook een eigen boek.

Hebben jouw ouders een eigen YouTube-kanaal? Vast niet. Die van Gio (17) en Melanie (17) wel. En dat is nog superpopulair ook. Het kanaal De Latooys telt meer dan 175.000 abonnees.

GameplayWorldXL

Gio was de eerste YouTuber van het gezin met zijn kanaal GameplayWorldXL. En Melanie startte een jaar geleden met YouTube. Hun ouders Marcel en Louise kwamen vaak in hun filmpjes voor. Dat vonden ze zo leuk, dat ze zelf ook video’s gingen maken.

Maar hoe leg je je eigen ouders nou uit wat YouTube is en wat het zo leuk maakt? En als je ze dan zover hebt dat je een eigen kanaal mag starten, hoe pak je dat dan aan? Daarop geven Gio, Melanie, Marcel en Louise nu antwoord in een boek.


'Dingen die we niet eens van elkaar wisten'
‘We zijn de laatste maanden bezig geweest met ons eigen boek’, verklapte Gio vandaag op zijn kanaal. ‘Het leuke is dat er dingen in staan die wij niet eens van elkaar wisten’, zegt vader Marcel.

Het boek heet Gio, Melanie & De Latooys en wordt uitgegeven door FC Klap. Dat maakte ook al Knolpower van Enzo Knol en het zomerboek van MeisjeDjamila. Het boek gaat 14,99 euro kosten en wordt gelanceerd op 9 oktober, bij de aftrap van de YouTube-tentoonstelling in Hilversum. Hier kun je 'm nu al bestellen.

Gio, Melanie en De Latooys boek

Binnenkort lees je een interview met Gio en Melanie in de papieren Kidsweek. Heb je geen abonnement? Maak dan nu met ons kennis!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik wil echt heel graag hun boek en ik vind ze echt heel leuk Duimomhoog

ik volg gio al super lang en melanie ook voor de gene die het willen weten: gio heet op YouTube: gio
en melanie:lamelanie....
ze hebben ook en yt acc met zijn allen en die heet de latooys

ik zou hem ook wel willen lezen. ik ben een fan van gio e zijn ouders :)

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.