Marshmello

Dj Marshmello geeft live concert in Fortnite

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Je kon elkaar even niet uitschakelen, de zwaartekracht was lager dan normaal én de geluiden stonden uit zodat je kon genieten van muziek. Die muziek werd live gespeeld: Fortnite-spelers kregen afgelopen weekend een concert van dj Marshmello. 

Marshmello, die in het openbaar altijd een masker met een gezichtje erop draagt, liet op een podium in Pleasant Park zo'n tien minuten lang zijn hits horen. De dj was te zien als een virtuele avatar.

Eerste plaats

Het is geen toeval dat Marshmello te zien en horen was in Fortnite. Hij is zelf namelijk fan en speelt het spel ook vaak. Met gamer en Twitch-streamer Ninja deed-ie bijvoorbeeld mee aan het E3 Celebrity Invitational toernooi. Ze eindigden op de eerste plaats.

Vuurwerk

Voor het publiek waren er ook vuurwerk en ballonnen. Na afloop van het concert ging het spel weer gewoon verder. Heb je het gemist? Bekijk dan het filmpje van het concert hieronder: 

IJsbal

Het was trouwens de eerste keer dat in Fortnite een concert te zien was. Wel was er al eens een grote raketlancering en een mysterieuze, zwevende ijsbal die alles met sneeuw bedekte.

Anderen lazen ook: Amerikaanse kinderen krijgen Fortnite-les.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps